Wetenschappelijke studies

Text Resize

-A A +A

1 Het effect van een met luteïne-verhoogde ei-drank op de ontwikkeling van Macula Degeneratie, een gerandomiseerde placebo-gecontroleerde interventiestudie
Deze klinische studie toont aan dat een met carotenoïden-verhoogde eidooierdrank (NWT-02) het gezichtsvermogen verbetert bij mensen met vroege tekenen van Macula Degeneratie.
Lees verder>

2 Het effect van speciale eieren en een op eidooier gebaseerde zuiveldrank op serum luteïne en zeaxanthine concentraties en de macula pigment optische dichtheid: resultaten van een gerandomiseerde trial
Deze wetenschappelijke studie laat zien dat de eidooier-zuiveldrank (NWT-02) de luteïne en zeaxanthine concentraties in het bloed significant laat stijgen bij dagelijkse inname.
Lees verder>

3 De invloed van de consumptie van een ei of een eidooier-zuiveldrank gedurende 12 weken op serumlipiden, ontsteking en leverfunctie markers
Deze studie toont aan dat dagelijkse consumptie van een ei-zuiveldrank (NWT-02) de stijging van het cholesterol beperkt in vergelijking met een ei.
Lees verder>

4 Dagelijkse inname van een met luteïne-verhoogde ei-zuiveldrank gedurende 1 jaar verhoogt de plasma luteïne concentratie, maar heeft geen invloed op serum lipiden en lipoproteïnen concentraties
In deze klinische studie wordt aangetoond dat dagelijkse consumptie van een met luteïne-verhoogde eidooier-zuiveldrank (NWT-02) gedurende 1 jaar, de luteïne concentratie in het bloed verhoogd, maar geen effect heeft op het cholesterol bij volwassenen met vroege tekenen van Macula Degeneratie.
Lees verder>

5 De biologische beschikbaarheid van een met luteïne-verhoogde eidooierdrank en de gedroogde varianten
Dit onderzoek toont aan dat er geen significant verschil is tussen de verse en de gedroogde eidooierdrank (NWT-02) in het effect op de luteïne concentratie in het bloed; beide hebben een positief effect in vergelijking met het controle product.
Lees verder>

 

Ondersteunende wetenschappelijk studies:

1 Biologische beschikbaarheid van luteïne is hoger voor eieren met een hoog gehalte aan luteïne in vergelijking met supplementen en spinazie
Er is aangetoond dat luteïne afkomstig uit speciale eieren (eieren die een hoog gehalte aan luteïne bevatten) veel beter opgenomen wordt in het menselijk lichaam in vergelijking met supplementen en spinazie.
Lees verder >

2 De rol van omega-3 onverzadigde vetzuren in gezondheid en ziekte van het netvlies
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het omega-3 vetzuur DHA bijdraagt tot het instandhouden van een normaal gezichtsvermogen.
Lees verder>