Science driven ingredients

Onze Waarden

Text Resize

-A A +A
waarde1 Onze Mensen
Onze mensen staan in het middelpunt van onze activiteiten. Newtricious is een ondernemend bedrijf waar mensen in een inspirerende en positieve omgeving werken.
waarde2 Consumentgericht
De consument staat centraal in elke beslissing die we maken. We kennen onze klanten en betrekken ze bij de ontwikkeling van onze producten. Onze speciale voedingsproducten voldoen dan ook aan de behoefte van de consument. Samen kunnen we een wezenlijk verschil maken in iemands gezondheid en welzijn door het ontwikkelen van gezonde en voedzame voedingsmiddelen.
waarde3 Wetenschappelijk bewezen
Samen met toonaangevende onderzoeksinstellingen onderzoekt Newtricious ,conform farmaceutische standaarden, de gezondheidsaspecten van individuele ingrediënten en speciale voedingsproducten. De kennis die hieruit voortvloeit wordt toegepast in de ontwikkeling van innovatieve, speciale en gezonde voeding die wetenschappelijk bewezen is, voor mensen over de hele wereld. Onze R&D-activiteiten hebben onder andere geresulteerd in intellectueel eigendom, zoals patenten.
waarde6 Natuurlijk
Newtricious gelooft in de kracht van de natuur. Daarom gebruiken wij alleen volledige voedingsproducten en natuurlijke ingrediënten voor de ontwikkeling van onze speciale voeding. Authenticiteit en transparantie is zichtbaar in de aanpak van Newtricious, aangezien we trouw blijven aan waar het allemaal begon: een pluimveebedrijf.
waarde4 Inspiratie
Newtricious laat zich daarbij inspireren door de Britse wetenschapper Charles Darwin: "Het is niet de sterkste in de soort die overleeft, ook niet de slimste, maar degene die het meeste open staat voor veranderingen".
waarde5 Verbinden
Newtricious verbindt toonaangevende wetenschappers en uiterst innovatieve bedrijven met elkaar voor de ontwikkeling van producten. Tegelijkertijd is Newtricious een vooraanstaande en verbindende partij in het proces van het creëren van een nieuw concept tot aan de succesvolle marktintroductie.